SEOS

Изработка на сайт и SEO оптимизация
ytube linkedin facebook

Оптимизация на сайт

Оптимизация на сайт – какво може да включва?

оптимизацията на сайт

Оптимизация на сайт – това е процес, който никога не спира. Конкурентната среда е от голямо значение за позиционирането на Вашия сайт. Оптимизацията започва още в самото начало при изработката на самия сайт и ние от SEOS добре знаем това. Важно е кодът да бъде написан, така че да бъде разпознаваем от търсещите машини. Съдържанието на сайта е от съществено значение за това, дали потребителите ще се задържат дълго на Вашата страница. Важно е съдържанието да бъде полезно за потребителя. След като сайтът е изработен, от значение е и изграждането на правилните връзки към Вашия сайт. Преценява се кои са най-подходящите директории. Рекламата в социалните мрежи като Google+ и Facebook ще Ви донесе силни преимущества и голям брой посещения. Вашият сайт може да излезе на челни позиции по два начина. Първият начин е, ако си платите за това на търсачките. Вторият начин е, когато търсачките преценят, че сайтът Ви е добре структуриран и затова го издигнат до челни позиции. Вторият описан начин е и по-добрият вариант, защото сам по себе си представлява дългосрочна инвестиция. Това е и доказано по-предпочитаният вариант сред посетителите, които често са склонни да гласуват по-голямо доверие на подобни сайтове. Но нека да систематизираме най-важните според нас критерии, от които зависи класацията на един сайт.

Някои от най-важните критерии според SEOS за Оптимизация на сайт

 • seo съдържание

  1. Съдържание при SEO оптимизация на сайт: И пак съдържание. Запомнете го добре. Това ще остане най-важният фактор за класиране на Вашия сайт в търсачките, дори и ако към момента търсещите машини имат свои по-важни водещи критерии за класиране.
  Научете още

 • Оптимизация на сайт - семантичен код

  2. SEO структура на кода: Правилният и семантичен код се налага все повече и повече като критерий за класиране на Вашия сайт.
  Научете още

 • Оптимизация връзки от страници

  3. Броят на връзките от други страници може дори да навреди на Вашия сайт. Затова се следват определени правила при създаването им.
  Научете още

 • Заглавието при изработка на сайт

  4. Заглавие на страницата: Няма нищо по-добре описващо съдържанието на страницата, както нейното заглавие.
  Научете още

 • Meta description - описание

  5. Meta description: Това е описанието на Вашата страница. То трябва да съдържа най-важните ключови думи.
  Научете още

 • Тагът H1 при оптимизация

  6. Тагът H1: Прието е в този елемент да се съдържа заглавната част на Вашата статия. Трябва да се използва само веднъж на страница.
  Научете още

 • Оптимизация уникално съдържание

  7. Уникално съдържание при оптимизация на сайт: Уникалното съдържание е задължително. Не копирайте статии от други сайтове, това в никакъв случай няма да Ви донесе позитиви.
  Научете още

 • Актуализация на съдържанието при оптимизация

  8. Актуализация на съдържанието: Много често може да се наблюдава незабавен ефект при SEO оптимизация на страница след вмъкването на ново съдържание.
  Научете още

 • Оптимизация на изображения

  9. Оптимизация на изображения: Важно е винаги да поставяте атрибута alt във Вашия img елемент.
  Научете още

 • SEO Оптимизация ключови думи

  10. Ключови думи в текста: Умерена честота на ключовата дума в текста и нейното правилно използване. Желателно е ключовата дума да е в началото на статията.
  Научете още

 • Пълно съвпадение на текста при търсене

  11. Пълно съвпадение на текста при търсене: Когато дадена фраза съществува в изречението или като изречение, то тя е голямо предимство.
  Научете още

 • Ключова дума в URL адреса

  12. Ключова дума в URL адреса: Това правило към момента е от значение, но все по-усилено се говори за неговото отстраняване. Ние лично смятаме, че това правило ще остане валидно и занапред в SEO средите.
  Научете още

 • Авторство

  13. Авторство: Важно е да се знае кой е човекът, стоящ зад статията, както и какъв е имиджът му в интернет пространството. Какви са неговите публикации, каква е тематиката им, както и къде са направени те.
  Научете още

 • Видеоклипове в Youtube

  14. Видеоклипове в Youtube: Дали защото Google е собственик и на YouTube, причината за бързата индексация на клипове в YouTube и тяхната тежест е неоспорима.
  Научете още

 • разширението на домейна при SEO оптимизация

  15. Географското насочване и разширението на домейна в SEO оптимизацията е важно правило. Сайтовете, които са с разширение bg, имат много по-големи шансове да излизат на челни позиции за търсения от България.
  Научете още

 • микродата

  16. Microdata вече е от важно значение при SEO оптимизацията. Тя позволява на търсачките да разберат по-ясно съдържанието, което се намира в HTML елемента.
  Научете още

Не забравяйте: Оптимизацията на сайт не е лесен процес, може да отнеме дълго време, но и да донесе много удовлетворение и успех.

Какво ще направи SEOS за Вас

1. SEOS – ще Ви помогне при подбора на ключови думи.
2. SEOS – ще подбере за Вас точните директории за регистрация на Вашия сайт, от които да вземете ценни обратни връзки.
3. SEOS – ще Ви помогне при стилизирането на текстовете и връзките към Вашия сайт.
4. SEOS – може да направи за Вас ефективна рекламна кампания в Google AdWords.

Успехът при оптимизация по дадена ключова дума може да зависи от много фактори, но основни са:
1. Кодът на самата страница и съдържанието в нея.
2. Конкуренцията и секторът, в който се намирате.
3. Обратните връзки към Вашия сайт.

Защо правилата при оптимизация на сайт се менят

Изобретателността на потребителите карат Google да работи непрестанно, за да усъвършенства своите алгоритми. В началото търсачките се базираха на един прост алгоритъм, който просто броеше обратните връзки от другите страници. В момента правилата за SEO оптимизиране са много и се пазят в такава тайна, че дори служителите на Google не знаят за тях. Тъй като самите служители са разделени на отделни звена, които носят различни отговорности, няма как да се разбере цялостното съдържание на алгоритъма. Остава само да се гадае, какви са критериите за класиране на един сайт в мрежата. Най сигурния начин е да се експериментира. Добрите оптимизатори имат опит, който са изградили след дългогодишна работа. Но правилата постоянно се менят, защото изобретателността на човешкия ум създава самите алгоритми и следователно може да ги манипулира. Смяната на алгоритмите води до по-трудното им разкриване. В името на справедливото класиране на сайтовете носещи полезна информация всичко това си заслужава.

Защо SEO оптимизация на сайтове от SEOS

Много хора разчитат популяризирането на сайта им да се направи от професионалист по SEO оптимизация. Ефективната SEO оптимизация на сайт за търсачки е сред най-важните условия за успеха на един онлайн бизнес. От SEOS може да ви покажем как се прави уеб-сайт номер едно, стига да ни се доверите! Ние ще направим оптимизирането на Вашия сайт в най-големите търсачки. SEOS може да ви помогне при SEO оптимизацията за локално търсене без да има нужда да посещавате курсове за SEO оптимизация на сайтове за търсещи машини – „Search Engine Optimization“. Ние може да ви помогнем да оптимизирате Вашите уеб страници сами, ако желаете. Предлагаме оптимизиране на сайтове и професионални услуги за позициониране в най-известната търсачка за България Google. Много е важно да се доверите на експертите в областта на качествените SEO услуги, ако желаете да избегнете наказанията.

За повече информация относно нашите цени научете още.

оптимизацията на сайт
За контакти със SEOS:
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно, изработка на уеб сайт и SEO оптимизация.
Имейл: seosbg@gmail.com
^