SEOS

Изработка на сайт и SEO оптимизация
ytube linkedin facebook

Цена за оптимизация на сайт

seo

SEOS предлага стандартна пакетна цена за оптимизация на сайт.

  • Цена на услугата за оптимизация до 2 ключови думи еднократно – 600.00 лв.
    За всяка допълнителна ключова дума се заплаща по 100.00 лв.
  • Ние предлагаме стандартен еднократен пакет за оптимизация на сайт, който е с продължителност от два месеца. През това време ние периодично работим по оптимизацията на Вашия сайт on-site, което означава работа по съдържанието и кода на самия сайт, и off-site работа по оптимизацията извън сайта като създаване на полезни връзки към Вашия сайт. Нашият пакет включва оптимизация за две ключови думи. За всяка следваща ключова дума се заплаща допълнително.
  • 1. Как се избират ключови думи. Вие може сами да заявите желаните ключови думи за оптимизация. Ако желаете, ние също може да направим проучване относно ключовите думи, които смятаме, че са важни за Вас и Вашия бизнес.
  • 2. Проучваме Вашата конкурентна среда и регистрираме Вашия сайт в подходящите директории, от които сме преценили, че е важно да вземете обратна връзка. Това включва и писане на статии, за които може да изискаме материали от Вас по дадена тема, в която ние не сме специалисти.
  • 3. Ревизираме кода на Вашия сайт, като получавате препоръки и коригираме текстове с цел оптимизация.
  • 4. Оптимизацията на един сайт на практика никога не спира и това зависи най-вече от конкурентната среда, в която се намирате. Ние ще Ви дадем ценни съвети занапред как да се задържите на предни позиции в търсачките.
  • В някои случаи оптимизация, която не е направена от професионалист, може по-скоро да навреди на Вашия сайт, отколкото да Ви е от полза. Ние не се наемаме да поправяме тези грешки. Желателно е да се знае цялата история по оптимизацията на един сайт. SEOS гарантира прозрачност на извършените от нас услуги, като Ви предоставя ясни отчети за свършената работа.

Месечна поддръжка при оптимизация на сайт:
Месечната поддръжка при оптимизация на сайт представлява поддръжката на сайт, който сме позиционирали на челни позиции в търсачките. Цените за поддръжка при оптимизация на сайт се определят в зависимост от конкурентната среда, в която се намирате. След като се определи месечна такса за поддръжка на сайта, Вие заплащате Вашата такса в края на всеки месец и само в случай, че сте доволни.

SEOS може да създаде за Вас Google AdWords кампания.
Преди да се насочите директно към реклама в Google AdWords, ние Ви препоръчваме да се възползвате от стандартния пакет за оптимизация, който предлагаме, защото той е дългосрочна инвестиция за Вас. Google AdWords Ви носи гарантирано посещения и първи позиции, докато Вие плащате за това. Цената при Google AdWords за рекламна кампания е неограничена и Вие сами може да изберете своя план. В случай, че Вие сте решили да отделите определена сума за реклама, ние можем да направим кампанията за Вас след определяне на бюджета за реклама. Нашето възнаграждение за тази услуга е 10% от определения бюджет за реклама. Чрез Google AdWords Вие може да постигнете внушителни резултати при своите продажби, защото рекламата достига директно до хората, които се интересуват от вашия продукт или услуга. Стига само да сте готови да заплатите цената за това, която определено е оправдана.

Google adwords
За контакти със SEOS:
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно, изработка на уеб сайт и SEO оптимизация.
Имейл: seosbg@gmail.com
^