SEOS

Изработка на сайт и SEO оптимизация
ytube linkedin facebook

Как се прави сайт

Как се прави сайт

Направа на сайт – съвети от SEOS
Ние от SEOS сме на мнение, че информацията трябва да се споделя свободно. Всеки, който се интересува от дадена тема, рано или късно ще открие подходящ източник на информация. Затова ние споделяме знанията си свободно с Вас. Въпреки че предлагаме услугата изработка на сайт , ще споделим знанията си с Вас и ще Ви помогнем да изградите своя сайт сами, щом имате желание да го направите. В своите уроци се стараем да бъдем изчерпателни и полезни. Заедно ще разгледаме как се прави сайт чрез HTML и ще разберете защо не може да се прави стойностен сайт без общи познания по HTML и CSS.

За да имате уеб сайт в интернет пространството, Вие се нуждаете първо от хостинг и домейн. За това, какво е хостинг и домейн, можете да научите повече в нашите уроци.

Как се прави сайт – SEO оптимизация
Ще разберете как се прави SEO оптимизация и как да изкарате Вашия сайт на челни позиции в търсачките и защо кодът, с който е написан един сайт, е важен за това. Ако сте решили сами да направите своя сайт, имайте търпение – трябва да усвоите някои основни знания. Съществуват редица безплатни платформи, които Ви позволяват да изработите сайт сами чрез повърхностни знания за работа с компютър. Но ако не искате да сте част от тази маса с едно безсмислено присъствие в мрежата, тръгнете по правилния път и направете нещо стойностно, което ще донесе приходи за Вашия бизнес. Ще разгледаме как се прави сайт с една от най-разпространените CMS (Content management system) системи в света WordPress, ще научите за предимствата на WordPress пред останалите CMS системи. За да направите своя професионален сайт сами, са Ви нужни само две неща – търпение, защото сте попаднали на точното място, и упоритост. Успех!

Нашите първи HTML уроци

^