SEOS

Изработка на сайт и SEO оптимизация
ytube linkedin facebook

Защо SEO оптимизация

SEO оптимизация е най-ефективния метод за реклама в днешни дни

Едно проучване показва, че 93% от всички потребители използват търсене в интернет мрежата, преди да направят своята покупка.
Това е един наистина голям процент от хора, които дори в последствие достигат до покупка на съответния продукт повлияни от силата на интернет!
Онлайн потребителите виждат нещо в печата, по телевизията, на улицата, или може би, в колата по време на обедното си пътуват и след това се устремяват към интернет, за да го потърсят. Силата на онлайн рекламата дори надминава телевизионната реклама. Рекламни мрежи като Google adwords достигат до точния потребител, благодарение на това, че знаят, от какво се интересува той. Ако се питате как се случва това, то отговора е прост. Всички ваши търсения се обработват от Google и така той знае, от какво точно се интересувате Вие и какви реклами да ви покаже. Удивително е как рекламата достига до хората и каква ефективност може да донесе тя. SEO оптимизацията е безплатния вариант, при който един сайт се класира в търсачите благодарение на това, че е оптимизиран. При SEO оптимизацията не се заплаща да излизате напред при търсения, а всичко зависи от редица критерии, които Google и другите търсачки определят и пазят в пълна тайна.

Автор: , Дата на публикуване:
^